Penzion Berc Bled

Kreativno in sveže se pri nas kuha in streže

V naši 60-letni tradiciji stremimo k skrbno izbranim, najboljšim surovinam in mesu najvišje kakovosti. Ker prisegamo na pristen okus vsake jedi, pri kuhanju ne uporabljamo nobenih umetnih dodatkov in ojačevalcev okusa. S kulinarično dovršenostjo in gostoljubnostjo poskrbimo, da se naši gostje vedno radi vračajo.

kulinarika
Penzion Berc Bled
Ponosni prejemniki nagrad

 
Restaurant Guru 2019 Najboljša restavracija Penzion Berc
Steakhouse
Steakhouse
Steakhouse

Najkakovostnejše meso

Naša gastronomska ponudba temelji na vrhunskih kosih, ki jih naši priznani in odlični kuharji pripravijo za vas po originalnem receptu, vendar s sodobnim pridihom.

Vrhunska postrežba

Poleg izbrane kulinarike svoj pečat doda tudi vrhunska postrežba s strani našega prijaznega, urejenega in strokovno podkovanega osebja.

Steakhouse
Steakhouse
Steakhouse
Steakhouse
Steakhouse
Steakhouse

Naš vinski list

Skrbno izbranih več kot 120 različnih etiket, z različnimi letniki. Prezentacija slovenskega vinarstva in vinogradništva, kjer so zastopane tudi najbolj slavne in poznane regije iz celega sveta.

Naš ambient

Finedining v rustikalni, več kot 150 let stari kmečki hiši. Nostalgično opremljene jedilnice, polne veselih spominov, so vsak večer obogatene z živo piano glasbo. Zunanji vrt, kjer strežemo v toplejših mesecih in ki se nahaja pred hišo, je pa -dobesedno- postavljen med rožami.

Steakhouse
Steakhouse
Steakhouse