Penzion Berc Bled

Na krilih tradicije z najsodobnejšim pridihom

Naša 60-letna gostinska tradicija je osnovana na domačih, lokalnih, slovenskih izdelkih oziroma sestavinah. Pri kuhanju prisegamo na pristnost okusov in ne uporabljamo nobenih umetnih dodatkov, kar naši gostje še posebej cenijo.

kulinarika
Kulinarika
Kulinarika
Kulinarika

Edinstvena atmosfera

Ne glede na to, ali sedite v domačnem vzdušju rustikalne notranjosti restavracije z ogrevano kmečko pečjo, na naši čudoviti terasi pred spokojnim travnikom ali na najbolj priljubljeni lokaciji – na vrtu med cvetjem, boste uživali v edinstvenem ambientu in vzdušju, kateremu piko na i doda tudi zvok klavirja, ki ga zaigra izkušen pianist.

Postrežba kot nekoč

Verjamemo, da pot do uspeha tlakujeta strast in ljubezen do našega dela, zato v vsakem trenutku poskrbimo, da to začutite. Jedi serviramo ob mizi ter vas z izbranimi gestami in doživetjem popeljemo po poteh tradicije preteklih dni.

Kulinarika
Kulinarika
Kulinarika
Kulinarika
Kulinarika
Kulinarika

Izbrana kulinarika

Trudimo se slediti naravi, zato izbiramo lokalne sestavine, značilne za letni čas. Na našem meniju pretežno kraljujejo lokalne jedi, pripravljene z najsodobnejšimi kuharskimi tehnikami in z osredotočanjem na detajle. Tako pred vas prinesemo slastne, okusne, nežne in sočne dobrote, ki jih ne boste zlahka pozabili.

Vrhunska vinska karta

Kulinarično izkušnjo zaokrožuje skrbno izbrana vinska karta, kjer lahko izbirate med avtentičnimi in priznanimi vini slovenskih vinarjev. Naša vinska karta obsega tako slovenske avtohtone sorte grozdja (Pinela, Zelen, Klarnica, Vitovska, Ranina, Ranfol in Žametovka) kot tudi številna slovenska geografska zaščitena vina. Številna vina postrežemo na kozarec, zato lahko vsako jed pospremite z drugačnim skrbno izbranim okusom.

Kulinarika
Kulinarika
Kulinarika
Penzion Berc Bled

Finefood Berc

Dolgi poletni dnevi so idealni za celodnevno bivanje na prostem. Takrat zato odpremo letno kuhinjo; vrt pa spremenimo v prijeten, romantičen kotiček, ki v varnem zavetju Alp, pod milim blejskim nebom, vrhunsko kulinarično izkušnjo poveže še s trenutki sproščenega prijateljskega druženja.

restavracija

Nudimo vam izvrstno hrano v družbi najboljših slovenskih vin ter paleto izvirnih sladic, ki vam pričarajo nepozabno doživetje. Vsak večer pa izpod našega figovca zvoki klavirja nežno dopolinjo celotno zgodbo. Postrežemo vas vsak dan od 18:00 - 23:00.